LjudBang

OM LJUDBANG

Ljudbang har många års erfarenhet av inspelningar och postproduktion och har hela världen som arbetsfält. Vi har ljudsatt ett flertal spelfilmer och dokumentärer. Företagets filmavdelning är i en expansiv fas med produktioner som kommer visas i SVT, TV4 och på biografer.

Ljudbangs radioavdelning växer också. I dag producerar vi radiojournalistik, radiodokumentärer och radioteater för Sveriges Radio. Samtidigt som vi expanderar på nya marknader i takt med att efterfrågan på podcast ökar. Ljudbang har varit med och skapat poddhistoria med succeér som P3 dokumentär och Spår.

Ljudbang har även erfarenhet av mobila sändningar, direktsändningar och inspelningar. Vi har bland annat spelat in Sommartoppen i P3 och Guldklavengalan i P4.
 Genom åren har vi spelat in mängder av musik, främst åt P3 Live men också klassiskt.

Ljudbangs studios ligger i en vacker, flexibel och välutrustad lokal på Söder Mälarstrand i Stockholm och i Luleå vid Studio Kronan. I lokalerna har vi flera 5.1 studios, radiostudios, en egen biomix, samt en serviceverkstad. Alla studios finns för uthyrning, med eller utan vår expertis.